Els nostres serveis

Esteve Carreras ofereix serveis de pintura residencial, industrial i comercial, decoració d’interiors, restauració de façanes, acabats d’alta qualitat, assessorament personalitzat i solucions creatives per a tots els seus projectes

Façanes

Revitalització duradora, estètica impecable, protecció integral

Previous slide
Next slide

A Esteve Carreras Pintura i Decoració sabem de la importància de protegir la seva façana de les inclemències del temps.

Li fem un diagnòstic del suport per tractar-lo adequadament segons la patologia que presenti. Sanegem, reparem i preparem de manera eficient el suport abans de procedir a les capes d’acabat utilitzant els materials més escaients per a cada necessitat.

Som especialistes en la restauració de façanes utilitzant tècniques avançades i materials de la més alta qualitat per garantir una bellesa duradora i resistència al pas del temps.

Fem lluir la seva façana amb la personalització i professionalitat que es mereix.

Interiors

Transformació meticulosa, acabats superiors, satisfacció garantida

El nostre experimentat equip s’enfoca a proporcionar un acabat impecable al seu interior que reflecteixi estil propi i personalitat.

Utilitzem pintures de la qualitat més alta i ens enorgulleix el nostre compromís amb l’atenció al detall i l’execució meticulosa.

Apliquem treballs de pintura en diferents suports. Realitzem acabats decoratius com ara: combinació de colors, veladures, estucats, sanefes, aplicació de vinils, papers pintats entre altres.

El nostre procés inclou una consulta inicial per entendre les visions, seguida d’una planificació i execució acurada per garantir la satisfacció total.

Previous slide
Next slide

Manteniment industrial

Eficiència optimitzada, seguretat millorada, rendiment de llarga durada

Previous slide
Next slide

A Esteve Carreras Pintura i Decoració oferim un servei de pintura per a manteniment industrial que se centra a preservar la funcionalitat i l’estètica de la seva infraestructura.

Entenem la importància de la durabilitat i el rendiment en un entorn industrial i per això, fem servir materials de la més alta qualitat i tècniques avançades.

El nostre equip s’encarrega de cada detall, des de la preparació fins a l’aplicació i l’acabat, garantint una feina que resisteix les demandes d’un ambient industrial.

Mobles i lacats

Renovació precisa, acabats elegants, durabilitat excepcional

Esteve Carreras Pintura i Decoració oferim un servei de pintura de mobles i lacats que reviu i renova les peces favorites amb estil i durabilitat.

Apliquem tècniques avançades i materials d’alta qualitat per garantir acabats suaus, elegants i resistents. Tant si busca un canvi de color vibrant o un acabat lacat clàssic, ens adaptem a les seves  necessitats i visions.

Cada moble es tracta amb cura i atenció, assegurant que la seva peça renovada no només sigui visualment atractiva, sinó que també mantingui la seva integritat i funcionalitat durant anys.

Previous slide
Next slide

Neteja i manteniment de fusteries i terres

Respecte pels materials, restauració acurada i perllongada durabilitat

Previous slide
Next slide

A Esteve Carreras Pintura i Decoració ens ocupem del manteniment de fusteries i terres, oferint una cura excepcional per preservar la bellesa i funcionalitat dels seus espais.

Realitzem una neteja minuciosa i profunda, eliminant antigues pintures, taques, residus i brutícia incrustada. A més, duem a terme restauracions acurades, reparant qualsevol dany o desgast per tornar la bellesa original a les seves fusteries i terres.

El nostre equip utilitza tècniques i productes específics per a cada tipus de material, assegurant un tracte respectuós que perllonga la seva vida útil.

Desplaça cap amunt