Sobre nosaltres

Compromesos amb el servei al client, el nostre equip de professionals treballa per superar les expectatives de cadascun

Qui som

Innovació, qualitat i experiència a cada pinzellada

Després d’una llarga trajectòria com a pintor en altres empreses, l’Esteve Carreras decideix establir-se pel seu compte l’any 2000. Neix Esteve Carreras Pintura i Decoració, una petita empresa de pintors  amb seu a Llers (Girona).

El nostre equip té anys d’experiència i ha dut a  terme tots els cursos necessaris per estar actualitzats amb les últimes tendències i activitats en el sector de la pintura, així com en temes de riscos laborals.

Oferim els nostres serveis tant a particulars, comunitats de veïns com a empreses.

Per la nostra situació, treballem principalment a la comarca de l’Alt Empordà. Tot i així ens podem desplaçar si els nostres clients tenen negocis o segones residències fora de la zona.

A Esteve Carreras Pintura i Decoració sempre fem servir material de màxima  qualitat per poder aconseguir els millors resultats i poder garantir que no hi hagi sorpreses evitant possibles problemes. Utilitzem marques de pintura de prestigi com ara Procolor, Sikkens, M.Vich… També posem en valor l’ús de pintures ecològiques, respectuoses amb el medi ambient i les persones.

Som especialistes en una gran varietat de serveis des de l’aplicació de pintures per interiors, per exteriors, tractaments de fustes, lacats, paviments, impermeabilitzacions, tractament de façanes i humitats fins al manteniment industrial.

Desplaça cap amunt